Cerrar
Inici / Notícies / IBERAUDIT KRESTON INCORPORA NOVA OFICINA A PALENCIA

IBERAUDIT KRESTON INCORPORA NOVA OFICINA A PALENCIA

29 de juliol de 2014

                

IBERAUDIT Kreston continua el seu pla d’expansió amb l’obertura d’una nova oficina a Palència. Amb aquesta incorporació, la firma amplia a 16 la seva xarxa d’oficines a Espanya, Andorra i Portugal.

L’objectiu és incrementar la presència de la firma a Espanya per oferir una major cobertura dels seus serveis. Mercè Martí Queralt, presidenta de IBERAUDIT Kreston, ha assegurat que “l’ampliació i consolidació de la nostra xarxa d’oficines ens ha permès millorar el nostre posicionament com a firma multidisciplinar de referència”.

La nova oficina de Palència està dirigida pels socis Fco. Javier Lomas Frechilla, Florencio Lomas González i Jorge Lomas Pallarés, amb més de 20 anys d’experiència en el sector.

Aquesta incorporació respon al pla d’expansió geogràfica i empresarial dut a terme per IBERAUDIT Kreston, després de la recent inauguració de la seva segona oficina a Madrid i de la incorporació d’una nova oficina a Granada.

A la foto (d’esquerra a dreta): Juan Luis Gomeza, vicepresident executiu; Jorge Lomas, soci a Palència; Mercè Martí, presidenta executiva; Javier Lomas, soci a Palència; Arturo Díaz, vicepresident executiu.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.