Cerrar
Inici / Notícies / IBERAUDIT KRESTON RENOVA EL SEU CONSELL D’ADMINISTRACIÓ

IBERAUDIT KRESTON RENOVA EL SEU CONSELL D’ADMINISTRACIÓ

3 d'octubre de 2013

                

El nou Consell d’Administració queda constituït per Mercè Martí, sòcia de l’oficina de Barcelona i Madrid, com a presidenta executiva; i per Arturo Díaz, soci de l’oficina de Gijón i Madrid, que renova el seu càrrec com a vicepresident executiu. El Consell es completa amb la incorporació de Juan Luis Gomeza, soci de l’oficina de Bilbao, com també Vicepresident Executiu.

L’objectiu d’aquest nou equip directiu és treballar en l’expansió de la firma, que en el seu últim exercici va facturar 17’3 milions d’euros, mitjançant la pròxima obertura de noves oficines i incrementant la seva presència internacional, després del nomenament del seu responsable internacional, Elena Ramírez, com a membre del Board de la network Kreston International.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.