Cerrar
Inici / Notícies / Juan Gomeza, nou membre del Comitè Directiu de l’ICJCE al País Basc

Juan Gomeza, nou membre del Comitè Directiu de l’ICJCE al País Basc

15 de gener de 2020

Juan Gomeza Garamendi, soci de l’oficina de Kreston Iberaudit a Bilbao, s’ha incorporat al renovat Comitè Directiu de l’agrupació territorial del Instituto de Censores Jurados de Cuentas (ICJCE) al País Basc. Gomeza serà Vocal 4t dins d’aquest equip directiu que presideix Santiago Eraña.

Juan Gomeza Garamendi és llicenciat en Dret Econòmic i Màster en Auditoria de Comptes per la Universitat de Duesto, a més de membre del ROAC i del ICAC. Ha realitzat un postgrau de “Mediació en Assumptes Civils i Mercantils” en la Universitat d’Alcalá, que habilita per a l’accés al Registre de Mediadors dependent del Ministero de Justicia.

Els socis i sòcies de Kreston Iberaudit estan completament compromesos amb la professió i amb la promoció d’uns alts estàndards de qualitat tècnica en el sector.

La implicació dels nostres professionals en els diferents organismes és molt extensa ja que la firma compta amb presència en el Comitè Directiu, en la Comissió Econòmica i en la Comissió d’Auditors del Sector Públic del ICJCE. Així mateix Kreston Iberaudit té també representació en els Comitès Directius de les diferents agrupacions territorials, a més del País Basc, en les agrupacions d’Aragó, Astúries, Cantàbria i León, Les Illes Balears i en la Comissió Deontològica del Col·legi d’auditors de Catalunya.

També comptem amb representació en la Junta del Ilustre Colegio Central de Titulados Mercantiles y Empresariales, en el Colegio de Economistas de A Coruña, en la Comissió d’exercents lliures auditoria del Colegio de Economistas de Valladolid, així com a la Ordem dos Revisores Oficias de Contas y de la Dirección de APCF – Associação Portuguesa de Consultores fiscais y en la Ordem dos Revisores Oficias de Contas.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.