Cerrar
Inici / Notícies / KRESTON GUANYA EL PREMI RISING STAR NETWORK QUE ATORGA EL INTERNATIONAL ACCOUNTING BULLETIN

KRESTON GUANYA EL PREMI RISING STAR NETWORK QUE ATORGA EL INTERNATIONAL ACCOUNTING BULLETIN

10 d'octubre de 2012

                

Els Premis van comptar amb més de cent nominacions de tot el món a través de tretze categories i van ser jutjats per un tribunal independent d’especialistes comptables i auditors.

Només es van concedir dos Premis relacionats amb les xarxes de comptabilitat de signatures independents: Kreston International, reconeguda com a xarxa en alça de la “Rising Star Network” i PwC guanyadora de la “Network of the Year”.

A la cerimònia de lliurament dels premis celebrada a Londres, l’editor de l’International Accounting Bulletin- IAB, Arvind Hickman, va afirmar que “es va valorar que Kreston va obtenir un creixement sòlid del 5%, però que els jutges van quedar realment impressionats per l’encertada transició de Kreston d’una associació a una xarxa. Això implica l’aplicació una metodologia comuna d’auditoria, un control de qualitat comuna i un programa d’inspecció d’auditoria de signatura, el que reporta una garantia global de l’empresa. a més Kreston i els seus socis de tot el món s’han incorporat recentment al Fòrum of Firms, una associació internacional constituïda per les 22 principals xarxes d’auditoria a nivell mundial. “

Elena Ramírez, responsable internacional de IBERAUDIT Kreston, assegura que “per primera vegada IAB ha premiat el funcionament global d’una xarxa. Hi ha més de vint xarxes internacionals d’auditoria i estem molt orgullosos que Kreston Internacional sigui la triada per a aquest premi, que reconeix el compromís d’Iberaudit i de totes les societats membres de Kreston per oferir una alta qualitat i eficiència en els serveis transnacionals “.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.