Cerrar
Inici / Notícies / Kreston Iberaudit comparteix els Objectius de Desenvolupament Sostenible, mitjançant una col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Kreston Iberaudit comparteix els Objectius de Desenvolupament Sostenible, mitjançant una col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer

15 de març de 2018

Dins de la seva activitat en Responsabilitat Social Corporativa, Kreston Iberaudit comparteix els Objectius de Desenvolupament Sostenible i aquest any se centrarà en l’“Objectiu 3: Salut i Benestar”, mitjançant una col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

El passat 25 de Setembre es va complir el segon aniversari de l’adopció per part dels líders mundials dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, ODS. Aquests objectius globals es focalitzen a eradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tots.

Aquesta agenda de desenvolupament sostenible, promoguda per Nacions Unides, contempla 17 objectius per transformar el nostre món. Kreston Iberaudit ha decidit sumar-se a la difusió d’aquests objectius per contribuir a la consecució de les metes que es preveuen aconseguir abans de 2030.

Des de Kreston Iberaudit s’aportaran recursos i visibilitat a aquests objectius per augmentar la sensibilització dels professionals i també de l’entorn de la firma: clients, proveïdors, companys de professió, familiars, amics, etc.

Aquest any Kreston Iberaudit focalitzarà els seus esforços en l’“Objectiu 3: Salut i Benestar”, que pretén garantir una vida saludable i promoure el benestar per a tots. Per aquest motiu, recentment la companyia ha signat un acord de col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer, amb l’objectiu de col·laborar en la difusió dels aspectes fonamentals de prevenció i detecció precoç del càncer i la conscienciació de la necessitat d’adoptar hàbits de vida saludable.

Aquest acord inclou també la participació dels 400 professionals de les 16 oficines de Kreston Iberaudit en el “Programa Solidaritat en l’Empresa: La lluita contra el càncer és una empresa de tots” en el qual la firma col·laborarà en la difusió de missatges per a la prevenció i detecció precoç del càncer, així com la promoció d’estils de vida saludables entre els seus professionals.

ARTICLES RELACIONATS

Mercè Martí, primera dona distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID)

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Adreça (ACCID). Aquest Premi és el reconeixement a Mercè Martí per la seva trajectòria al capdavant de Kreston Iberaudit, així com a [...]
Veure més

Participació en el Grup de treball d’igualtat de gènere del Col·legi

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha participat com a ponent en l’acte de presentació del nou grup de treball d’igualtat de gènere del Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.
Veure més

Kreston Iberaudit reforça la seva presència a Sevilla

La firma ha integrat al despatx Membrive Consultores. Amb aquesta incorporació, Javier Membrive Toledo, fundador de Membrive Consultores, s’uneix a l’equip de Kreston Iberaudit Sevilla com a nou soci de l’àrea d’auditoria. La firma professional de serveis d’auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing, Kreston Iberaudit ha [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.