Cerrar
Inici / Notícies / Kreston Iberaudit ha celebrat a Alacant el seu congrés anual

Kreston Iberaudit ha celebrat a Alacant el seu congrés anual

8 d'octubre de 2019

Kreston Iberaudit ha organitzat a Alacant el seu Congrés anual, que ha comptat amb la participació de més de 70 socis i professionals, de les oficines de la firma a Espanya, Portugal i Andorra.

La trobada ha comptat amb la intervenció de l’advocat Joaquín Galant, president del Real Liceo Casino d’Alacant, qui ha donat la benvinguda al Congrés, i de Liza Robbins, CEO de la xarxa internacional Kreston, present a 125 països. Robbins ha presentat l’informe de resultats de la xarxa internacional, que se situa en el posició número 12 de xarxes mundials de comptabilitat i que compta amb més de 25.000 professionals a tot el món.

Com a amfitrió, ha inaugurat el Congrés, José Pascual Poveda, soci director de l’oficina d’Alacant, qui també ha impartit una conferència sobre Computation of audit techniques. Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha presentat les activitats i projectes de la firma aconseguits l’últim exercici en el qual ha obtingut “una facturació de més de 21 milions d’euros” i ha explicat també els reptes tecnològics en la nova era de la Transformació Digital.

Aquesta edició ha comptat amb la participació de Manuel Herrero, Expert en RH, qui ha presentat la conferencia “Gestió Eficaç del Temps” i del catedràtic José L. Sánchez de Valderrama, amb la presentació “Informació corporativa, ètica i auditoria”. El programa del congrés ha inclòs també ponències sobre novetats en auditoria, a càrrec de Josefina Moneo, Audit Director de Kreston Iberaudit, i sobre fiscalitat a càrrec dels socis de l’oficina de la Corunya, Jorge Borrajo i Beatriz Borrajo.

La clausura del Congrés ha estat a càrrec d’Arturo Díaz, Vicepresident Executiu de Kreston Iberaudit, qui ha destacat “el compromís de la firma per a consolidar el seu posicionament en el mercat com una firma d’auditoria de referència, gràcies a la professionalitat i qualitat tècnica dels seus equips”.

 

 

 

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.