Cerrar
Inici / Notícies / Kreston Iberaudit. Knowing you.

Kreston Iberaudit. Knowing you.

26 de juny de 2017

Kreston Iberaudit presenta el seu nou eslògan: Knowing you, que s’està adoptant a tot el món a través de la seva xarxa internacional, Kreston. Aquest nou lema reflecteix l’objectiu dels membres de Kreston de construir una relació més propera amb els seus clients, comprendre els seus problemes i aplicar els seus coneixements i habilitats professionals per oferir-los solucions innovadores.

Kreston és, per descomptat, molt més que un nom o un logotip. Kreston representa integritat, confiança i respecte; sensibilitat; qualitat de servei; qualitat tècnica i pensament innovador.

La nostra firma ha adoptat completament el nom i la marca de Kreston, situada en la posició nº12 de xarxes mundials de comptabilitat, perquè volem ser més Kreston.

Knowing you.

Knowing you és l’essència del que ens fa únics: la combinació d’experiència i empatia que sustenta les relacions que els membres de Kreston tenen amb els clients – i entre si.

• Empatia: Posem les relacions en primer lloc, i mai perdem de vista la motivació humana en el cor de cada decisió empresarial.

• Experiència: Els nostres equips professionals tenen una profunda comprensió dels desafiaments i oportunitats professionals, tant prop de casa com a l’estranger.

Ens enorgullim del bé que coneixem als nostres clients i de la confiança que dipositen en nosaltres. Oferim l’assessorament financer de qualitat que els nostres clients necessiten per complir amb els seus objectius professionals. I compartim els nostres coneixements i experiència a través d’una xarxa global cohesionada.

We know audit. We know tax. We know consultancy.

We know you.

Kreston International Limited és una xarxa global de firmes independents d’auditoria que combinen l’experiència amb l’empatia per oferir serveis de consultoria per ajudar a les empreses a aconseguir els seus reptes professionals. Fundada en 1971 i actualment situada en la posició nº 12 de xarxes mundials de comptabilitat, Kreston està formada per 180 firmes en 114 països, i que compta amb més de 23.000 qualificats professionals. La xarxa ofereix un servei excepcional a clients de tot el món.

ARTICLES RELACIONATS

Mercè Martí, primera dona distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID)

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Adreça (ACCID). Aquest Premi és el reconeixement a Mercè Martí per la seva trajectòria al capdavant de Kreston Iberaudit, així com a [...]
Veure més

Participació en el Grup de treball d’igualtat de gènere del Col·legi

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha participat com a ponent en l’acte de presentació del nou grup de treball d’igualtat de gènere del Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.
Veure més

Kreston Iberaudit reforça la seva presència a Sevilla

La firma ha integrat al despatx Membrive Consultores. Amb aquesta incorporació, Javier Membrive Toledo, fundador de Membrive Consultores, s’uneix a l’equip de Kreston Iberaudit Sevilla com a nou soci de l’àrea d’auditoria. La firma professional de serveis d’auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing, Kreston Iberaudit ha [...]
Veure més

Newsletter

¡No et pierdas les novetats del sector!

Newsletter

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.