Cerrar
Inici / Notícies / Kreston Iberaudit mira al futur

Kreston Iberaudit mira al futur

20 de novembre de 2018

Un any més, l’equip al complet de Kreston Iberaudit es va donar cita al seu congrés anual el 8 i 9 de novembre.

En aquesta ocasió, la ciutat escollida va ser la ciutat de Palència. Institucions, empreses organitzadores i ciutadans van acollir als membres amb professionalitat i hospitalitat.

Tant l’ambiciós programa de treball, com l’atapeïda agenda social han estat fidels al slogan de la companyia “Knowing you” i tots els que formen part de la gran família Kreston Iberaudit van tenir l’oportunitat de conèixer-se una mica millor i alguns van conèixer, per primera vegada, la ciutat de Palència.

El congrés va comptar amb l’acolliment de l’Il·lustríssim Alcalde de Palència, D. Carlos Alfonso Polanco Rebolleda que va donar la benvinguda a l’organització a la ciutat en la sessió inaugural.

Vam comptar, per primera vegada, amb la visita de Liza Robbins, CEO internacional de Kreston Iberaudit, que va realitzar una inspiradora presentació en la qual va detallar el seu nou “pla d’acció” al capdavant de la companyia. Tant en l’àmbit professional, com en el personal Liza es va mostrar molt propera i disposada a comentar diferents aspectes del futur de la companyia amb els responsables de Kreston Iberaudit.

Mercè Martí, Presidenta de Kreston Iberaudit va enllaçar la visió de Robbins amb el mercat d’Espanya i Portugal i va esbossar l’estratègia a seguir en el 2019.

Podríem dir que, tal com va ocórrer al congrés de Kreston Internacional celebrat a New Orleans, les implicacions de les noves tecnologies en el sector de l’auditoria van estar presents d’una manera o un altre en la majoria de les intervencions.

Vam comptar també amb la participació de Javier Castro, especialista en ciberseguretat que va destacar la necessitat d’invertir en seguretat informàtica i dels riscos que existeixen quan una empresa és vulnerable a atacs informàtics i els tipus de fraus dels quals podem ser víctimes. És vital formar a tot el personal dels riscos i com prevenir qualsevol mena d’atac o vulneració.

La nota humanista del programa la va posar D. Juan Carlos de Margarida, Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Economistes de Valladolid, que amb la seva conferència “Economia del sentit comú: de l’ordinari a l’extraordinari” afirmava que cal aplicar a tots els aspectes de la vida i en concret en l’economia, els principis de l’ètica i del sentit comú, amb l’objectiu de seguir sent un actiu important per a la societat i ser millors professionals.

La clausura oficial va ser a càrrec del vicepresident Arturo Díaz, que va destacar el gran treball realitzat per tots els professionals del grup per seguir amb la tendència actual de creixement de la marca i agrair a tots la implicació i compromís amb els valors de Kreston Iberaudit.

I de nou. Gràcies Palencia.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.