Cerrar
Inici / Notícies / Kreston Iberaudit, nova empresa membre de la xarxa de Partners de Catalonia Trade & Investment – ACCIÓ

Kreston Iberaudit, nova empresa membre de la xarxa de Partners de Catalonia Trade & Investment – ACCIÓ

12 de març de 2020

 

Kreston Iberaudit s’ha incorporat com a empresa membre de la xarxa de Partners de Catalonia Trade & Investment – ACCIÓ, amb l’objectiu de seguir oferint conjuntament servei a les empreses estrangeres amb potencials projectes d’inversió a Catalunya.

 

Catalonia Trade & Investment és l’agència del govern català per a la inversió estrangera i la competitivitat empresarial. Promou la innovació, la internacionalització, el comerç i el finançament d’empreses i startups catalanes.

També organitza missions comercials a països triats estratègicament per les seves oportunitats de cooperació empresarial i tecnològica.

Kreston Iberaudit, a través dels seus socis i sòcies de Kreston Internacional presents a més de 100 països arreu del món, ofereix un assessorament internacional especialitzat en les àrees d’auditoria, consultoria, assessorament fiscal i outsourcing.

A la foto, els socis de l’oficina de Barcelona: Mercè Martí, Josep Mª Martí i Elena Ramírez.

 

 

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.