Cerrar
Inici / Notícies / Kreston Iberaudit patrocina la Copa DR7 que promociona a joves promeses del motociclisme

Kreston Iberaudit patrocina la Copa DR7 que promociona a joves promeses del motociclisme

11 de juny de 2019

Kreston Iberaudit, a través de l’oficina de la Corunya, patrocina un any més la Copa DR7, en memòria del pilot gallec Dani Rivas, que ha representat els valors de treball, sacrifici, lliurament i perseverança.

L’objectiu de la Copa DR7 és formar i promocionar a joves promeses del motociclisme, facilitant l’accés a tots els nens a aquest esport amb les màximes garanties de seguretat i amb un cost reduït. La Cup Dani Rivas està organitzada per la Fundació Dani Rivas, constituïda entre altres finalitats per a perpetuar la memòria del desaparegut pilot gallec, i per TMSR Escuela de Conducción.

Vídeo Resum de la carrera del Circuit DR7

 

 

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.