Cerrar
Inici / Notícies / Kreston Iberaudit protagonista en l’Esmorzar Professional de l’Associació d’Emprenedors de Galícia (ASCEGA)

Kreston Iberaudit protagonista en l’Esmorzar Professional de l’Associació d’Emprenedors de Galícia (ASCEGA)

22 de novembre de 2018

El passat 21 de novembre, Jorge Borrajo, soci de Kreston Iberaudit Galícia, advocat i auditor, i Beatriz Borrajo, advocada, van ser els protagonistes de l’Esmorzar Professional del mes en l’Associació d’Emprenedors de Galícia (ASCEGA).

Sota el suggeridor títol: “Una visita inesperada de l’Agència Tributària”, van reunir a un important grup d’empresaris i autònoms gallecs i es van tractar els conceptes clau d’una visita d’un inspector d’Hisenda al lloc de treball.

Tant l’inici d’una inspecció, com l’operativa de la mateixa van sorprendre a molts dels assistents i es va obrir un interessant torn de preguntes i respostes en el qual es van compartir experiències i recomanacions. Va destacar la importància de disposar d’un assessor especialista, si pot ser, abans de fer front a una inspecció.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.