Cerrar
Inici / Notícies / Kreston Iberaudit reforça la seva presència a Alacant

Kreston Iberaudit reforça la seva presència a Alacant

12 de juny de 2019

Kreston Iberaudit ha reforçat la seva presència a Alacant amb la incorporació de dos nous socis en la divisió d’auditoria: José Antonio Valiente Velasco i Estela Aracil Pastor.

José Antonio Valiente Velasco és membre del ROAC amb una dilatada experiència en el camp d’auditoria. Com a gerent d’auditoria en Arthur Andersen-Deloitte va intervenir en auditories d’entitats financeres, ajuntaments i grans corporacions privades. De 1992 a 2018 ha estat Gerent del Col•legi d’Aparelladors d’Alacant, seguint vinculat al sector de l’auditoria com a col•laborador del despatx de Kreston Iberaudit a Alacant els últims 10 anys. Entre les seves especialitats destaquen les operacions complexes o noves com EINF, consolidació, due diligence i preparació d’expedients de licitació.

Estela Aracil Pastor és membre del ROAC i compta amb una llarga trajectòria professional en el sector de l’auditoria. Forma part del despatx de Kreston Iberaudit a Alacant des de l’any 2007, on ha exercit el càrrec de Gerent durant els últims 7 anys. Actualment és la responsable de l’equip de treball del departament d’auditoria.

Amb la incorporació d’aquests dos nous socis, la firma consolida el seu pla d’expansió empresarial i reforça la seva presència a Alacant, en l’oficina dirigida per José Pascual Poveda. Poveda ha afirmat que “la incorporació de José Antonio Valiente i Estela Aracil a la nostra oficina ens permetrà millorar la nostra competitivitat i optimitzar els processos de treball d’auditoria”.

Mercè Martí Queralt, presidenta de Kreston Iberaudit, ha assegurat: “a Kreston Iberaudit estem centrant els nostres esforços en la captació i retenció de talent, per a mantenir el nostre posicionament entre les primeres firmes d’auditoria d’Espanya”. A més, la nova incorporació d’una dona com a sòcia de la firma respon també al compromís de la companyia d’aconseguir una major representació femenina, especialment en els llocs de direcció. “Creiem que, tant en la nostra firma com el sector de l’auditoria i la consultoria en general, s’ha de continuar treballant perquè el talent femení no es quedi en els posicions intermèdies i contribuir així a un canvi de tendència” ha afegit Arturo Díaz, vicepresident. Finalment, João Lopes da Silva, vicepresident, ha assegurat que “el Consell d’Administració està molt orgullós de poder potenciar l’equip de Kreston Iberaudit amb perfils professionals com els de José Antonio Valiente i Estela Aracil, amb una impecable trajectòria en el sector de l’auditoria”.

 

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

¡No et pierdas les novetats del sector!

Newsletter

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.