Cerrar
Inici / Notícies / Kreston Iberaudit València impulsa el teletreball a través d’un projecte cofinançat pels fons FEDER i l’IVACE

Kreston Iberaudit València impulsa el teletreball a través d’un projecte cofinançat pels fons FEDER i l’IVACE

4 de maig de 2021

L’oficina de Kreston Iberaudit Valencia ha iniciat unprojecte per a realitzar la transició al teletreball, mitjançant eines de connexió remota, que permeten la compartició de fitxers i accés múltiple, impulsant el pas del treball in-situ al teletreball, sense perdre eficiència.

Ha estat possible gràcies al cofinançament dels fons FEDER dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020 i de la Generatitat Valenciana a través del Insituto Valenciá de Competitivitat Empresarial IVACE.

IVACE té com a finalitat la gestió de la política industrial de la Generalitat i suport a les empreses, en matèria d’innovació per a la competitivitat i modernització de les mitjanes i petites empreses i àrees industrials, emprenedoria internalització i captació d’inversió, disseny i desenvolupament de mesures de finançament del sector privat.

D’altra banda els fons FEDER tenen com a objectiu enfortir la cohesió socioenómica dins de la Unió Europea corregint els desequilibris entre les seves regions. Centra les seves inversions en diverses àrees: innovació i recerca, programa digital, suport a les pimes i economia de baixes emissions de carboni.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

¡No et pierdas les novetats del sector!

Newsletter

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.