Cerrar
Inici / Notícies / Kreston Iberaudit s’adhereix al Decàleg d’Equitat del CCJCC

Kreston Iberaudit s’adhereix al Decàleg d’Equitat del CCJCC

12 de març de 2020

Kreston Iberaudit, en resposta al seu compromís per aconseguir un tracte equitatiu entre dones i homes en l’entorn professional, s’ha adherit al Decàleg d’Equitat del CCJCC, Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, que també ha estat aprovat per l’Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España i reconegut pel Pacte Mundial com a bona pràctica sobre l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 5 d’Igualtat de Gènere.

Aquest decàleg promou diferents accions per afavorir l’equitat de gènere en l’entorn professional i en la societat que des de Kreston Iberaudit assumim com a pròpies.

El passat 10 de març, la presidenta de Kreston Iberaudit, Mercè Martí, com a Presidenta de la Comissió d’Equitat del Col·legi, va presentar l’acte d’adhesió de les firmes al decàleg, en el qual es van lliurar els certificats d’adhesió a les més de 40 firmes col·legiades adherides. Com a suport a aquesta iniciativa, va assistir a l’acte una representació de Kreston Iberaudit que va comptar amb Elena Ramírez, sòcia de l’oficina de Barcelona i responsable de la divisió internacional de la firma, qui va recollir el certificat de mans del president del Col·legi, Antoni Gómez. 

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.