Cerrar
Inici / Notícies / L’AUDITORA I CONSULTORA “IBERAUDIT” ADOPTA COM A NOVA MARCA “KRESTON IBERAUDIT”

L’AUDITORA I CONSULTORA “IBERAUDIT” ADOPTA COM A NOVA MARCA “KRESTON IBERAUDIT”

11 de gener de 2017

En la seva aposta per la globalització, anteposa la marca de la seva xarxa internacional Kreston

L’auditora i consultora Iberaudit, que en el seu últim exercici va obtenir una facturació de 20 milions d’euros, ha anunciat l’adopció de la nova marca Kreston Iberaudit, en resposta a la seva aposta per la internacionalització i a la seva major integració amb la seva xarxa mundial d’auditoria Kreston, present en més de 100 països.

Aquesta renovació significa un impuls per a la firma, que consolida la seva imatge i objectius professionals basats en oferir als seus clients un assessorament internacional especialitzat. Mercè Martí Queralt, presidenta executiva de Kreston Iberaudit, ha assegurat que “la internacionalització és un punt clau en el full de ruta de la nostra companyia per aquest 2017. La majoria d’empreses i clients tenen relacions en altres països i nosaltres podem tutelar-los convenientment amb la garantia d’una cobertura mundial de qualitat, basada en l’experiència local de tots els membres de la xarxa Kreston”.

Kreston Iberaudit és el membre representant de Kreston International a Espanya, Portugal i Andorra. La xarxa, que està situada en el lloc número dotze del rànquing mundial de grups d’auditoria, ofereix serveis de qualitat a través de les seves 600 oficines distribuïdes en més de 100 països i un equip integrat per 21.000 professionals altament qualificats.

La firma multidisciplinària Kreston Iberaudit la composen un grup de més de 400 professionals amb 16 oficines localitzades a la Corunya, Alacant, Barcelona, Bilbao, Gijón, Granada, Madrid, Màlaga, Palència, Palma de Mallorca, Sevilla, València i Zaragoza; i a Lisboa i Andorra.

Els serveis de Kreston Iberaudit es distribueixen en les àrees d’auditoria, consultoria, assessorament fiscal i outsourcing. El departament d’auditoria treballa per ajudar a les empreses a consolidar la fiabilitat de la seva informació financera i millorar la seva reputació enfront dels seus clients, accionistes o possibles inversors. La divisió de consultoria proporciona un assessorament especialitzat per reforçar la competitivitat empresarial. El departament fiscal proporciona la planificació més adequada per al compliment de les obligacions tributàries i el d’outsourcing ofereix solucions per a la externalització de processos interns, claus en l’organització i productivitat de les empreses.

El valor afegit de la firma, que li permet destacar en el sector de l’auditoria, és el seu servei individualitzat, amb honoraris raonables. A més l’experiència, trajectòria i preparació del seu equip, que treballa de forma coordinada i sota un control de qualitat comú, garanteix el millor servei.

Kreston Iberaudit és membre de Grup20, Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d’Auditoria, format per destacades firmes d’auditoria espanyoles, que representen un 10 % de la facturació total del mercat espanyol i un 40 % de la facturació de les firmes mitjanes.

ARTICLES RELACIONATS

Mercè Martí, primera dona distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID)

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Adreça (ACCID). Aquest Premi és el reconeixement a Mercè Martí per la seva trajectòria al capdavant de Kreston Iberaudit, així com a [...]
Veure més

Participació en el Grup de treball d’igualtat de gènere del Col·legi

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha participat com a ponent en l’acte de presentació del nou grup de treball d’igualtat de gènere del Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.
Veure més

Kreston Iberaudit reforça la seva presència a Sevilla

La firma ha integrat al despatx Membrive Consultores. Amb aquesta incorporació, Javier Membrive Toledo, fundador de Membrive Consultores, s’uneix a l’equip de Kreston Iberaudit Sevilla com a nou soci de l’àrea d’auditoria. La firma professional de serveis d’auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing, Kreston Iberaudit ha [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.