Cerrar
Inici / Notícies / L’UNIVERSITY OF SOUTH FLORIDA VISITA L’OFICINA D’IBERAUDIT KRESTON A BARCELONA

L’UNIVERSITY OF SOUTH FLORIDA VISITA L’OFICINA D’IBERAUDIT KRESTON A BARCELONA

10 de març de 2014

                

Durant la visita, les sòcies de IBERAUDIT Kreston Elena Ramírez i Mª Jesús Muro han presentat als estudiants una introducció sobre les activitats de IBERAUDIT Kreston a Espanya, Portugal i Andorra, així com la seva pertinença a Kreston International.

La conferència també ha tractat sobre el panorama macroeconòmic d’Espanya i també ha inclòs una presentació de les formes jurídiques i fiscals per fer negocis a Espanya.

Durant la conferència els estudiants han tingut l’oportunitat de participar i també contrastar les pràctiques comercials i comptables que han après a les seves classes als Estats Units.

Elena Ramírez, directora de l’Oficina Internacional de IBERAUDIT Kreston, ha dit que “Sempre és un plaer per a nosaltres tenir l’oportunitat de compartir experiències amb estudiants d’altres països i col·laborar en la seva educació dins les nostres possibilitats.

Sempre apreciem participar en aquest tipus d’oportunitats que amplien els nostres horitzons “.

La presentació ha tingut lloc dins d’una experiència a l’estranger organitzada per la University of South Florida a França i Espanya, incloent visites a altres destacades empreses i institucions amb delegacions a París, Barcelona o Madrid

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.