Cerrar
Inici / Notícies / MERCÈ MARTÍ HA ESTAT REELEGIDA PRESIDENTA DE L’ASSOCIACIÓ GRUP20, REPRESENTANT DE LES PRINCIPALS FIRMES MITJANES D’AUDITORIA

MERCÈ MARTÍ HA ESTAT REELEGIDA PRESIDENTA DE L’ASSOCIACIÓ GRUP20, REPRESENTANT DE LES PRINCIPALS FIRMES MITJANES D’AUDITORIA

5 de desembre de 2017

Mercè Martí Queralt, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat reelegida Presidenta de Grup20- Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d’Auditoria- durant l’últim Plenari de l’Associació, que ha aprovat per unanimitat la renovació de la seva Junta Directiva per als propers dos anys.

Kreston Iberaudit forma part de l’Associació Grup20, integrada per les principals firmes mitjanes del sector de l’auditoria a Espanya, que representen un 10 % de la facturació total del mercat espanyol i un 40 % de la facturació de les firmes mitjanes.

L’Associació Grup20, en els seus més de 20 anys de trajectòria, s’ha postulat com el principal interlocutor de les firmes mitjanes amb els representants institucionals del sector de l’auditoria.

ARTICLES RELACIONATS

Mercè Martí, primera dona distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID)

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Adreça (ACCID). Aquest Premi és el reconeixement a Mercè Martí per la seva trajectòria al capdavant de Kreston Iberaudit, així com a [...]
Veure més

Participació en el Grup de treball d’igualtat de gènere del Col·legi

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha participat com a ponent en l’acte de presentació del nou grup de treball d’igualtat de gènere del Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.
Veure més

Kreston Iberaudit reforça la seva presència a Sevilla

La firma ha integrat al despatx Membrive Consultores. Amb aquesta incorporació, Javier Membrive Toledo, fundador de Membrive Consultores, s’uneix a l’equip de Kreston Iberaudit Sevilla com a nou soci de l’àrea d’auditoria. La firma professional de serveis d’auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing, Kreston Iberaudit ha [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.