Cerrar
Inici / Notícies / Mercè Martí, ponent convidada de la conferència online de Kreston BSG, Mèxic: “¿Estás preparad@ para la nueva realidad?”

Mercè Martí, ponent convidada de la conferència online de Kreston BSG, Mèxic: “¿Estás preparad@ para la nueva realidad?”

15 de juliol de 2020

La nostra Presidenta Executiva, Mercè Martí, ha participat com a ponent convidada especial de la conferència online “¿Estás preparad@ para la nueva realidad?”, organitzada pel nostre partner a Mèxic, Kreston BSG.

Aquesta trobada virtual de “Lunes de plática” ha comptat amb més de 100 assistents de tot el món i ha estat presentada pels socis de Kreston BSG, Francisco Bracamonte i Carlos Saucillo.

Durant la seva ponència, Mercè Martí ha assegurat que els líders empresarials que gestionen equips ara “han d’inspirar, avançar-se als canvis i innovar, i realitzar els ajustos estructurals necessaris per a continuar oferint un servei àgil i de qualitat”.

Ha destacat també la rellevància actual de la responsabilitat corporativa i ha afirmat que “hem de ser conscients que una sòlida reputació es tradueix en un major nombre de prescriptors”. Ha remarcat també la importància de continuar treballant en la consecució dels objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

Martí ha assegurat que les firmes de serveis professionals han de comptar amb professionals formats en capacitats digitals per a afrontar amb èxit la transformació digital.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.