Cerrar
Inici / Notícies / Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, premi a la trajectòria professional de ADE Vallès

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, premi a la trajectòria professional de ADE Vallès

5 de juny de 2020

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, rebrà el premi honorífic a la trajectòria professional de ADE Vallès, Associació de dones directives, empresàries i professionals, per la seva dedicació i compromís com a economista i auditora.

El guardó serà lliurat el pròxim 27 de novembre amb motiu de la celebració de la III Edició dels Premis ADE Vallès, que reconeixeran també a Ernesto Poveda, actual President d’ICSA Grupo.

Per les seves respectives trajectòries i especialment pels seus valors: tant la Mercè Martí com l’Ernesto Poveda Pèrez, President d’ICSA Grupo, han vetllat pel talent femení i han visibilitzat les dones des de les seves posicions.

Mercè és Presidenta Executiva de la firma internacional Kreston Iberaudit a Espanya, Portugal i Andorra, Presidenta del Grup20, membre del Consell Directiu, Copresidenta de la Comissió Econòmica i membre de la Comissió d’Inversions de l’Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España i Presidenta de la Comissió d’Equitat de Gènere del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.