Cerrar
Inici / Notícies / MERCÈ MARTÍ, PRESIDENTA DE Grup20, FÒRUM DE REFLEXIÓ, DEBAT I OPINIÓ D’AUDITORIA

MERCÈ MARTÍ, PRESIDENTA DE Grup20, FÒRUM DE REFLEXIÓ, DEBAT I OPINIÓ D’AUDITORIA

7 de juliol de 2012

                

Grup20, Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d’Auditoria, és una Associació amb divuit anys d’història, constituïda per divuit firmes mitjanes d’auditoria que representen un 40% de la facturació de les firmes mitjanes.

El Grup ha volgut, sempre, treballar per reforçar i perfeccionar permanentment tot allò que envolta el món de l’auditoria. Des de la seva creació, Grup20 ha reivindicat l’articulació de mesures prioritàries que contribueixin a enfortir la imatge de la professió.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.