Cerrar
Inici / Notícies / Mercè Martí, reelegida membre de la Comissió Permanent del Consell Directiu del ICJCE

Mercè Martí, reelegida membre de la Comissió Permanent del Consell Directiu del ICJCE

30 d'octubre de 2019

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat reelegida membre de la Comissió Permanent del Consell Directiu del Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España (ICJCE).

Amb més de 25 anys de trajectòria professional, Mercè Martí és la primera dona a Espanya Presidenta d’una firma d’auditoria. És Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB), Postgrau en Auditoria de Comptes per la UB i Especialista Universitari en Dret Concursal per la Universitat Politècnica de València. Actualment, és Presidenta de Grupo20, l’Associació que agrupa les principals firmes mitjanes d’Espanya, a més de Presidenta de la Comissió d’Equitat del Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.

La reelecció de Mercè Martí s’ha produït després de la renovació de la Comissió Permanent del Consell Directiu del Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España amb la reelecció de Ferrán Rodríguez com a president, qui ha liderat l’única candidatura que ha estat presentada en un procés electoral caracteritzat pel consens.

La Comissió Permanent del Consell Directiu de l’Institut, el seu principal òrgan rector, queda conformada pel President, Ferrán Rodríguez; el Vicepresident 1r, Carlos Quindós; el Vicepresident 2n, Javier López-Guerrero; el Secretari General, Manuel Bachiller; el Sotssecretari, Manuel Vicente Martínez; el Tresorer, Secundino Urcera; la Comptadora, Mercè Martí; el Bibliotecari, José Luis Bueno; el Vocal 1r,Germán de la Fuente; la Vocal 2n, Gemma Soligó; i el Vocal 3r, Carlos Sotillos.

També s’han proclamat els membres de la Comissió Nacional de Deontologia, conformada pel President, Juan Ignacio Irígoras; la Vocal 1r, María de la Mar Hernández; i el Vocal 2n, Jaime Orive.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.