Cerrar
Inici / Notícies / Mercè Martí, reelegida presidenta de l’Associació Grup20, representant de les principals firmes mitjanes d’auditoria

Mercè Martí, reelegida presidenta de l’Associació Grup20, representant de les principals firmes mitjanes d’auditoria

10 de desembre de 2019

Mercè Martí Queralt, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat reelegida Presidenta de Grup20- Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió d’Auditoria- durant l’últim Plenari de l’Associació, que ha aprovat per unanimitat la renovació de la seva Junta Directiva per als pròxims dos anys.

La companyia forma part de l’Associació Grup20, integrada per les principals firmes mitjanes del sector de l’auditoria a Espanya, que representen un 10% de la facturació total del mercat espanyol i un 40% de la facturació de les firmes mitjanes.

L’Associació Grup20, en els seus 25 anys de trajectòria, s’ha postulat com el principal interlocutor de les firmes mitjanes amb els representants institucionals del sector de l’auditoria.

La renovada Junta Directiva de Grup20 queda constituïda per Mercè Martí, com a Presidenta, juntament amb Pere Ruiz com a Vicepresident, Ramón Riera com a Secretari, Noelia Acosta com a Tresorera i Joan Siurana com a Vocal.

Mercè Martí és presidenta de l’auditora Kreston Iberaudit i presidenta de l’Associació Grup20. És llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB), Auditora de Comptes amb Postgrau en Auditoria de Comptes per la UB i Especialista Universitari en Dret Concursal per la Universitat Politècnica de València. És membre de la Comissió Permanent del Consell Directiu de l’ICJCE, Institut de Censors Jurats de Comptes d’Espanya i Copresidenta de la seva Comissió Econòmica, a més presideix la Comissió d’Equitat del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya. Col·labora amb les Associacions EJE&CON, 50ª50, AdeVallés i amb la comunitat d’inversores WERock Capital.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.