Cerrar
Inici / Notícies / Mercè Martí, reelegida Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit

Mercè Martí, reelegida Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit

21 d'octubre de 2019

La Junta de Socis de Kreston Iberaudit ha aprovat per unanimitat, en el marc del seu congrés anual celebrat a Alacant, la renovació del seu Consell d’Administració i ha reelegit a Mercè Martí com a Presidenta Executiva de la firma d’auditoria i consultoria amb presència a Espanya, Portugal i Andorra.

El Consell d’Administració queda constituït així per Mercè Martí, sòcia de Catalunya, com a Presidenta Executiva; juntament amb Arturo Díaz, soci d’Astúries, i João Lopes da Silva, soci de Portugal, qui renoven els seus càrrecs com a Vicepresidents Executius.

Mercè Martí, Presidenta Executiva, ha assegurat que “l’equip directiu continuarà treballant en el pla d’expansió territorial i empresarial de Kreston Iberaudit, que en el seu últim exercici va facturar 21 milions d’euros”. Per part seva, Arturo Díaz, Vicepresident Executiu, ha destacat que “el Consell d’Administració centrarà els seus esforços en la captació i la retenció de talent, com un element clau per a la consolidació de la firma com a referent en el sector”. Finalment, João Lopes da Silva, Vicepresident Executiu, ha remarcat la importància de “mantenir els vincles internacionals de la companyia a tot el món a través dels nostres socis de la xarxa global Kreston, present a 125 països i situada en la posició número 12 de xarxes mundials de comptabilitat”.

A la foto: Mercè Martí, Arturo Díaz i João Lopes da Silva.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.