Cerrar
Inici / Notícies / Nou post de Mercè Martí sobre els efectes del COVID-19

Nou post de Mercè Martí sobre els efectes del COVID-19

14 de maig de 2020

Mercè Martí, presidenta executiva de Kreston Iberaudit, analitza en el seu blog el nou escenari mundial en el que ens trobem després d’un confinament global i com ha afectat al sector de l’auditoria, consultoria i fiscalitat.

En la seva reflexió, comparteix també les opinions de Liza Robbins, CEO de Kreston International, qui destaca el paper fonamental dels professionals multidisciplinaris per a la nostra societat.

L@s mism@s, en un mundo diferente
De esta auténtica pesadilla en la que nos tiene sumid@s esta pandemia, por un lado, amenazando nuestras vidas y por otro nuestra subsistencia económica, está claro que despertaremos y que seremos capaces de afrontar los retos que se nos presentan ante un mundo que no es el mismo que teníamos a principio de marzo.

Un mundo que durante nuestro confinamiento global ha evolucionado en todos los aspectos de nuestra vida. Ahora debemos aprender a relacionarnos, a trabajar y estudiar de otra manera, guardando las distancias, siendo prudentes. Y nosotros, como expert@s del sector de la auditoría, consultoría y fiscalidad volveremos profesionalmente reforzados y cautos, porque nuestra actuación durante estos meses está siendo ejemplar, y nuestra responsabilidad es seguir en la misma línea, ayudando y acompañando a quienes lo necesiten.

Continuar llegint

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.