Cerrar
Inici / Notícies / PARTICIPACIÓ EN EL “FÒRUM NOVA ECONOMIA” AMB EL PRESIDENT DE CEPYME

PARTICIPACIÓ EN EL “FÒRUM NOVA ECONOMIA” AMB EL PRESIDENT DE CEPYME

19 de març de 2015

Juan Luis Gomeza, Vice-president Executiu d’IBERAUDIT Kreston, Esther Fernández, Presidenta de la Comissió Tècnica; i Alberto Sebastián, Vicepresident de la Comissió Tècnica de la firma; han participat en la conferència-esmorzar de “Fòrum Nova Economia” sobre Petites i Mitjanes Empreses espanyoles, la seva situació actual, perspectives i necessitats.

La conferència ha comptat amb la intervenció d’Antonio Garamendi, president de CEPYME; qui ha explicat que la nova etapa econòmica que afronta Espanya exigeix canvis en la gestió i organització de les empreses i ha senyalat que “els sistemes que faciliten la formació són de vital importància per a les pimes”.

ARTICLES RELACIONATS

Mercè Martí, primera dona distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID)

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha estat distingida amb el Premi a la Trajectòria Professional de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Adreça (ACCID). Aquest Premi és el reconeixement a Mercè Martí per la seva trajectòria al capdavant de Kreston Iberaudit, així com a [...]
Veure més

Participació en el Grup de treball d’igualtat de gènere del Col·legi

Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, ha participat com a ponent en l’acte de presentació del nou grup de treball d’igualtat de gènere del Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.
Veure més

Kreston Iberaudit reforça la seva presència a Sevilla

La firma ha integrat al despatx Membrive Consultores. Amb aquesta incorporació, Javier Membrive Toledo, fundador de Membrive Consultores, s’uneix a l’equip de Kreston Iberaudit Sevilla com a nou soci de l’àrea d’auditoria. La firma professional de serveis d’auditoria, consultoria, fiscal i outsourcing, Kreston Iberaudit ha [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.