Cerrar
Inici / Notícies / Visita de la Universitat de Calgary, Canadà, a l’oficina de Barcelona

Visita de la Universitat de Calgary, Canadà, a l’oficina de Barcelona

21 de febrer de 2020

Una delegació de la Universitat de Calgary, Canadà, ha visitat l’oficina de Kreston Iberaudit Barcelona, on Elena Ramírez Marín, Responsable de l’Àrea Internacional de la firma i sòcia de l’àrea Fiscal de l’oficina a Barcelona, ha presentat la conferència “Principals raons per a invertir a Catalunya”.

Aquest grup d’estudiants de finances del Canadà s’ha reunit amb diversos professionals d’empreses de diferents sectors durant la seva visita a Barcelona.

Per a l’equip de Kreston Iberaudit poder compartir coneixements amb joves estudiants d’un país com el Canadà ha estat una experiència molt gratificant que ens motiva per a continuar fomentant activitats per a la generació i atracció de talent, tan important per al futur de les firmes professionals.

La Universitat de Calgary és una de les millors universitats de recerca integral del Canadà, que combina el millor de la tradició universitària amb la vibrant energia i diversitat de la ciutat de Calgary.

Fundada el 1966, la Universitat compta amb 5 campus, 14 facultats i 33.000 estudiants.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.