Cerrar
Inici / Notícies / Kreston Iberaudit A Coruña reforça a la seva àrea jurídica amb la incorporació de José Ardavín

Kreston Iberaudit A Coruña reforça a la seva àrea jurídica amb la incorporació de José Ardavín

23 de febrer de 2021

El despatx de Kreston Iberaudit A Coruña, anuncia l’ampliació de la seva àrea jurídica amb la incorporació de l’advocat José Ardavín García.

La col·laboració entre el despatx i l’advocat s’ha mantingut durant anys, per la qual cosa, amb la finalitat de consolidar aquesta relació professional, José Ardavín García s’ha incorporat de manera contínua, per a l’ampliació dels serveis de l’oficina.

José Ardavín García és un advocat amb més de 25 anys d’experiència activa en l’advocacia i assessorament a empreses i particulars. Entre les seves especialitzacions destaca el seu coneixement i experiència en les àrees de dret penal, civil, família i successions.

Kreston Iberaudit A Coruña compta també amb Beatriz Borrajo Dios, sòcia legal i advocada i amb Jorge Borrajo Dios i Jorge Borrajo Prego, socis d’ auditoría i fiscal.

Serveis jurídics disponibles en Kreston Iberaudit A Coruña.

Fins avui s’han prestat serveis jurídics centrats, principalment, en l’àrea tributària, laboral i mercantil, a més d’assessorament fiscal i comptable i auditoria de comptes.

A partir d’ara, s’amplia la cartera de serveis del despatx a l’àmbit penal i civil, amb assessorament i representació en judicis relacionats amb aquestes matèries..

L’àrea jurídica de Kreston Iberaudit A Coruña, queda constituït amb tots aquests serveis:

Serveis relacionats amb Dret Penal

Delictes econòmics
Apropiació indeguda
Estafa
Administració deslleal
Delictes societaris

Serveis relacionats amb Dret Civil

Dret immobiliari
Propietat horitzontal
Arrendaments urbans
• Dret bancari
Família y sucesiones
Responsabilitat Civil

Kreston Iberaudit A Coruña presta el seus serveis en Rúa Juan Flórez, 24, 1º der. de A Coruña i és un dels 14 despatxos que Kreston Iberaudit té oberts a Espanya, Portugal i Andorra per a oferir serveis d’auditoria, consultoria, fiscalitat, outsourcing i jurídics, entre altres.

ARTICLES RELACIONATS

Liza Robbins, CEO de Kreston International ens parla sobre el comerç, les persones i el futur del sector.

Liza Robbins, CEO de Kreston International, comparteix els moments més importants de la seva carrera, així com la seva visió sobre el futur del comerç, el mercat i els reptes que s’estan afrontant durant la pandèmia, en en entrevista realitzada per AccountancyAge.
Veure més

Nova taxa de serveis digitals: Com afectarà el mercat de les pimes?

Els Digital Service Taxes (DSTs) arriben per a canviar el sistema internacional d’impostos. Una iniciativa global amb la qual es busca que les grans companyies tecnològiques que proporcionen serveis digitals com a anuncis, xarxes socials o comerç en línia contribueixin fiscalment de manera adequada als [...]
Veure més

Los responsables de las empresas de Kreston coinciden: los planes de ayuda de Covid-19 respaldados por los diferentes gobiernos han sido eficaces En una encuesta en

En una enquesta en la qual han participat 41 dels membres sènior de Kreston, un 59% va afirmar que moviments com les rebaixes fiscals, permisos i els préstecs d’emergència han estat clau perquè els clients hagin pogut capejar el temporal durant la pendemia. Aquesta xifra [...]
Veure més

Newsletter

Newsletter

Contacta amb nosaltres, et respondrem el abans possible

En enviar aquest formulari, vostè accepta la política de privadesa de Kreston Iberaudit, que es presenta a continuació.

Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics.
Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a oficina.coordinadora@kreston.es .
Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.
Consentimiento(Required)
Boletin(Required)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.